Делчево: 26 годишен возач на камион од Делчево загина во Германија

Туѓината повторно го зави Делчево во црно. Во бизарна несреќа на автопат во Германија, загина 26-годишниот Ванчо кој неколку години работел во оваа европска земја и печалел за семејството возејќи камион. Официјална информација за несреќата се уште нема, но во Делчево, се пренесува веста за фаталната несреќа која однесе млад живот и според која, на Бадник, на Ванчо му се расипал камионот, па ...

⇐ DailyБриф ⇒