Сардич МЦ: Рудникот во Казандол нема да предизвикува никакво загрозување на животната средина

Рударскиот комплекс во Казандол се очекува да ја заврши градбата до крајот на годинава и да почне со производство. Рударскиот комплекс во Казандол се очекува да ја заврши градбата до крајот на годинава и да почне со производство. Досега се завршени 30 проценти од изградбата, а опремата која ќе се инсталира е најсовремена од финската компанија Аутотек. Процесот на производство е еколошки безбеден ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒