УЖАС: Вујко се обидел да си ја силува 10- годишната внука- „сакам да ти направам дете„

Селаните во Велика Плана се во шок поради апсењето на 33- годишниот А. З, кој е осомничен дека во петокот обидел да ја силува својата 10- годишна внука, за да му роди дете. Селаните во Велика Плана се во шок поради апсењето на 33- годишниот А. З, кој е осомничен дека во петокот обидел да ја силува својата 10- годишна внука, за да му роди дете.Меѓутоа исплашената внука успеала да избега ...

⇐ DailyMaxim ⇒