Демаркацијата на границата е внатрешен проблем на Косово

Шефот на црногорската дипломатија Срѓан Дармаровиќ во Тирана изјави дека неговата земја има добри односи со Приштина и оти демаркацијата на границата меѓу двете земји е „внатрешен проблем на Косово" Шефот на црногорската дипломатија Срѓан Дармаровиќ во Тирана изјави дека неговата земја има добри односи со Приштина и оти демаркацијата на границата меѓу двете земји е „внатрешен проблем на Косово". ...

⇐ DailyStart.mk ⇒