Животот на славните: Перверзии на јахта кои ги видоа два и пол милиони луѓе

Кога некој ќе ги спомене Бела Хадид и Емили Ратајковски на мажите веднаш им се дига притисокот, а нивните провокативни фотографии на Инстаграм експресно ја зголемуваат телесната температура. Но замислете каква комбинација се добива кога овие две девојки ќе се впуштат во заедничка акција! Двата топ-модела, кои многумина ги вбројуваат меѓу најубавите жени во светот, се забавуваат во Франција, а ...

⇐ DailyБркај Работа ⇒