Овие две работи не смеете да ги правите пред да појдете на лекар

Некои секојдневни навики треба да ги избегнуваме кога одиме на лекар бидејќи тие пречат во поставувањето на вистинска дијагноза или упатување на потребните тестови. Понекогаш ненадејно одиме на лекар, па не можеме да влијаеме на факторите кои пречат во поставувањето на дијагноза. Меѓутоа, доколку се подготвувате за систематски преглед или специјалистички испитувања, тогаш внимавајте на овие две ...

⇐ DailyТочка ⇒