Ги насмеа сите: Аца Лукас со перика на снимањето на „Ѕвездите на Гранд“

Аца Лукас повторно направи шоу на снимањето на „Ѕвездите на Гранд“, каде се појави со нов имиџ.Пејачот стави перика на главата, па си направи дури и селфи со неа.На овој начин тој слатко ги насмеа сите. Што мислите за неговиот изглед?

⇐ DailyХит Портал ⇒