Истражување: Алкохолот не прави посреќни

Ново истражување на Универзитетот од Оксфорд, извршено над 2.254 лица постари од 18 години, покажа дека алкохолот ги прави луѓето посреќни. Ново истражување на Универзитетот од Оксфорд, извршено над 2.254 лица постари од 18 години, покажа дека алкохолот ги прави луѓето посреќни. Испитувањето се фокусирало на тоа каде младите излегуват, колку пијат и како го поминуваат времето во ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒