Од фустанот нека ве фати `мајата`

РЕВИЈА НА ТРАДИЦИОНАЛНИОТ САЕМ ЗА ВЕНЧАВКИ Викендов, во Скопје, се одржа седмиот по ред Саем за венчавки, кој се отвори во петокот, во хотелот "Александар палас" во Скопје. Традиционално, познати лица од домашниот јавен живот, како невести и младоженци, ни подготвија модна ревија носејќи модели од познати македонски дизајнери. "Ова е свадба со повеќе невести. Од фустаните што ги носите, нека ве ...

⇐ DailyВест ⇒