Вкусна маринада за шницли – Месото има неверојатна арома


Оваа супа се готви со квалитетно пилешко, кое подоцна можете да го искористите за ќофтиња или пилав. 2 пилешки батаци 2 моркови 1 пашканат магдонос 1 главица ...
| | веќе видена | слични

Работничката диета е осмислена во 1985 година, кога една американска компанија одлучила да ги охрабри и да им помогне на своите работници да водат поздрав ...
| | веќе видена | слични

Пластичните садови знаат да се замирисаат со тек на време, но има решен ие и за овој проблем. За да не ги фрлате, пред користење ставете неколку зрна сол во ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Истражувањето на јавното мислење спроведено од агенцијата Маркет вижн за првиот круг од претседателските избори, а објавено од МКД.мк, се покажа дека е ...
сите 250 | | | веќе видена

По завршувањето на првиот круг од претседателските избори кога кандидатката на ВМРО-ДПМНЕ освои убедливо повеќе гласови од кандидатот на СДСМ, Стево ...
сите 232 | | | веќе видена

САД денеска би можеле да објават нов пакет оружје за Украина во вредност од шест милијарди долари, потврди синоќа американски официјален претставник, пренесе ...
сите 348 | | | веќе видена

За време на викендот во Македонија ја очекуваме конечната стабилизација на времето. Што значи дека за време на викендот времето ќе биде претежно стабилно, суво ...
сите 246 | | | веќе видена

Полицијата сомничи малолетник од струмичко село дека вчера извршил обљуба врз малолетничка од Струмичко, соопштија денеска од СВР Струмица.Според соопштението, ...
сите 274 | | | веќе видена

СДСМ ја слушна пораката од граѓаните и ја прифаќа. Ние ќе продолжиме да се бориме за секој граѓанин, за прогресивна и европска иднина на Македонија. Резултатот ...
сите 131 | | | веќе видена

Уште една анализа на Фактор за гласањето по општини, овој пат за тоа како гласаа граѓаните во некои од најголемите македонски општини. Ги анализиравме Битола, ...
сите 208 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Вкусна маринада за шницли – Месото има неверојатна арома

Од:
До кого (е-маил):
Порака: