Стјуардеси ги откриваат петте највалкани места во авионот

Докторката по физичка хемија Светлана Станишиќ вели дека храната може да се чува во фрижидер три до пет дена. – Колку е нешто подебело, толку пократко може да ...
| | веќе видена | слични

115Јадењето овошје и зеленчук што не се измиени може да ве изложи на штетни бактерии присутни во почвата или пестициди кои се користат во земјоделството. ...
| | веќе видена | слични
2 копии

Обрнете внимание и на количината што ја земате. Оралната хигиена е многу важна за секој човек, а поради разновидноста на храната се случува здивот да ни биде ...
| | веќе видена | слични
2 копии

Останато

Кандидатката на ВМРО-ДПМНЕ, Гордана Силјановска Давкова, која во првиот изборен круг на претседателските избори освои мнозинство гласови, е родена на 11 мај ...
сите 281 | | | веќе видена

Најдоцна до 30 април на полноќ избирачите кои се болни или немоќни треба да се пријават во Општинските изборни комисии за да може да бидат посетени во своите ...
сите 301 | | | веќе видена

Никогаш и по ниту една цена нема да се откажеме од она во што веруваме и ќе се бориме сè додека не успееме тоа да стане реалност, нема да дозволиме никој да ја ...
сите 161 | | | веќе видена

Комисијата за осигурување од автомобилска одговорност в понеделник на седница треба да го разгледа Извештајот од Националното биро за осигурување за ...
сите 88 | | | веќе видена

КОВАЧЕВСКИ ТВРДИ ДЕКА НЕ СЕ СПРЕМА БОЈКОТ НА ИЗБОРИТЕ Лидерот на СДСМ, Димитар Ковачевски вели дека не повикувaaт на бојкот, туку на масовно гласање за ...
сите 148 | | | веќе видена

Социјалистичката партија на Македонија укажува дека народот со масовната излезност потврди дека си ја сака Македонија и сака да ја направи повторно горда и ...
сите 84 | | | веќе видена

Лидерите на партиите, заедно со носителите на листи, како и кандидатите за претседател кои влегоа во вториот круг, и денеска на средби со граѓани и митинзи во ...
сите 169 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Стјуардеси ги откриваат петте највалкани места во авионот

Од:
До кого (е-маил):
Порака: