Гурманска пита со месо, прелиена со пиво: Ручек кој не се заборава


Доколку сте љубители на свежо моцарела сирење, уште повеќе ќе го засакате кога ќе научите како да го направите сами. 4 л домашно кравјо млеко 250 мл вода 10 гр ...
| | веќе видена | слични
2 копии

Доколку сте љубител на свежа моцарела, ќе ја сакате уште повеќе откако ќе ја направите сами... За 480 гр. моцарела ви се потребни: - 4 литри домашно кравјо ...
| | веќе видена | слични

Потребни состојки: 600 г брашно 1 прашок за печиво 1 лажичка сол 100 мл масло 1 чаша кисела павлака 200 мл топло млеко 1 коцка свеж квасец 1 лажица ...
| | веќе видена | слични

Тој тврди дека текстурата на ова јадење ќе биде многу поразлична и попријатна за нашите непца. Некои преферираат да ја подготвуваат кајганата во тава, некои во ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Кандидатите за претседатели на Македонија, Гордана Силјановска Давкова и Стево Пендаровски, вечерва ќе имаат предизборно соочување. Со почеток во 21:15 часот ...
сите 296 | | | веќе видена

Ова зад мене е Спомен-костурницата, симбол на прогресивното и мултикултурно Куманово, темелот на АСНОМ-ска Македонија. Градот кој во 2015 година го потресе ...
сите 408 | | | веќе видена

Претседателот на Илинден од Тирана, Никола Ѓурѓај, асицијација во која што членуваат најголем дел од Македонците кои што живеат во Албанија, со јавна поддршка ...
сите 31 | | | веќе видена

Кандидатот за претседател на ГРОМ и актуелен градоначалник на скопската општина Карпош, Стевчо Јакимовски, на вчерашниот прв круг од претседателските избори ...
сите 51 | | | веќе видена

И покрај опструкциите од централната власт со која се соочува нашиот градоначалник во општина Зрновци, продолжуваат да се реализираат проектите, истакна Драган ...
сите 105 | | | веќе видена

Јован Деспотовски од СДСМ во емисијата „Daily Click“ на ТВ21 истакна дека гласовите за кандидатот за претседател Максим Димитревски биле од разочарани членови ...
сите 76 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Гурманска пита со месо, прелиена со пиво: Ручек кој не се заборава

Од:
До кого (е-маил):
Порака: