5 идеи за грицки за светското првенство во фудбал


Едноставен и вкусен намаз кој брзо и лесно се подготвува. 2 конзерви сардина 2 главици млад кромид 8 краставици 3 парчиња топено сирење 1 варено јајце 150 мл ...
| | веќе видена | слични

Погачиците ќе нараснат и ќе имаат различни облици, но вкусот ќе биде апсолутно совршен. 1 шолја кисело млеко 1 кесичка прашок за печиво 2 јајца 1/2 шолја масло ...
| | веќе видена | слични

Хрватскиот мајстор во кујна Далибор Рајковиќ, кој веќе 15 години меси тесто, за 24сата.хр открил како да направите совршено тесто за пица. Следете ги неговите ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Над 180 илјади разлика е доволен показател за само едно, народот е на нозе и народот се крена против оваа власт, рече претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан ...
сите 338 | | | веќе видена

Со исправена глава, поставени на вистински европски пат кој е единствена опција за суштинска промена во нашата држава. Во тоа име ве повикувам масовно, ги ...
сите 370 | | | веќе видена

Вчера докажавме дека само заеднички, единствени како никогаш досега можеме да успееме. Можеме да успееме заеднички и да прегазиме секој противник, секој оној ...
сите 400 | | | веќе видена

„Колку и да е убедлива, победата нема да биде комплетна доколку ДУИ не биде срушена од власт“, пишува на својот профил генералот Стојанче Ангелов, кој се до ...
сите 211 | | | веќе видена

ОВР Кавадарци поднесе кривична пријава против М.Д.(32) од Росоман поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „Неовластено изработување, ...
сите 289 | | | веќе видена

Уште една анализа на Фактор за гласањето по општини, овој пат за тоа како гласаа граѓаните во некои од најголемите македонски општини. Ги анализиравме Битола, ...
сите 31 | | | веќе видена

„Градоначалникот на Аеродром Тимчо Муцунски наследи општина со 200 милиони денари на жиро-сметка, клубот МЗТ со 6 милиони денари и 18 милиони денари потпишани ...
сите 44 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

5 идеи за грицки за светското првенство во фудбал

Од:
До кого (е-маил):
Порака: