Што да јадете ако имате висок шеќер – вака помогнете си


Редовно трчам на маратони, но единствена работа никогаш не ми била јасна зошто на маратонците им даваат да пијат сок од кисели краставички? Најверојатно затоа ...
| | веќе видена | слични

Кафеавиот шеќер е вкусен и поздрав, а се препорачува да се чува во ладилник за да се спречи најголемиот проблем со него, да се стврднува од влага. Ако веќе е ...
| | веќе видена | слични

Стар и добар трик кој секогаш успева. Ако солта ви фаќа грутки и се скаменува од влага, направете го она кое веројатно сте го забележале во многу ресторани и ...
| | веќе видена | слични

Оваа есен направете нешто повкусно од ајвар и малиџано. СОСТОЈКИ: 1 л. доматно пире 2 кг. пиперки 500 гр. кромид 500 гр. морков 100 гр. сол 100 гр. шеќер 100 ...
| | веќе видена | слични

Вкусен ручек кој ќе го обожавате! 800 гр јунешко месо 2 главици кромид масло сол бибер малку црвена пипер 1/2 главица лук листови целер листови магдонос 2 ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Објавени се официјалните резултати на Државната изборна комисија од првиот круг од претседателските избори. Ако го земеме во предвид само гласањето на ...
сите 208 | | | веќе видена

Претседателскиот кандидат на албанската опозициска коалиција „Вреди“, Арбен Таравари преку соопштение ја демантира веста објавена од албанскиот „Топ-ченел“ оти ...
сите 259 | | | веќе видена

„Граѓаните ни испратија порака, ги слушнавме. Ја прифаќаме одговорноста. А денес е нов ден – ја продолжуваме битката со резултат НУЛА-НУЛА . Нема откажување, ...
сите 303 | | | веќе видена

За време на викендот во Македонија ја очекуваме конечната стабилизација на времето. Што значи дека за време на викендот времето ќе биде претежно стабилно, суво ...
сите 236 | | | веќе видена

САД денеска би можеле да објават нов пакет оружје за Украина во вредност од шест милијарди долари, потврди синоќа американски официјален претставник, пренесе ...
сите 276 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Што да јадете ако имате висок шеќер – вака помогнете си

Од:
До кого (е-маил):
Порака: