Започна кампањата „НЕ за селфи на воз-вреди да живееш`

Преку кампања „НЕ за селфи на воз - Вреди да живееш" МЖ Транспорт ад Скопје ќе ги едуцира основците и средношколците во Скопје за ризиците од фотографирање на вагоните во депото на МЖ Транспорт, по неодамнешниот случај во кој од струен удар загина 15-годишно момче Кампањата почна вчера во државното средно училиште „Владо Тасевски" каде на учениците им беа поделени и претставени флаери и видео ...

⇐ DailyStart.mk ⇒