„За заедничка Македонија“ бара нови парламентарни избори

НА 60-ИОТ ДЕН ОД ПРОТЕСТИТЕ СРЕДБА СО ПЕНЗИОНЕРИТЕ ВО СКОПСКИ БУТЕЛ За конечен излез од кризата и решение на оваа многу комплицирана состојба во која се наоѓа Македонија бараме одржување на нови парламентарни избори, изјави Богдан Илиевски од граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“. - Баравме отфрлање на тиранската платформа. Учесниците во таа тиранска коалиција одбија да ја отфрлат, ...

⇐ DailyВест ⇒