Телевизии неовластено упаднаа и снимаа во службените простории на МПМ

Снимката од упадот потоа беше емитувана на медиумите, иако од страна на менаџментот на МПМ е упатен допис со кој се укажува дека снимениот материјал во службените простории е направен без дозвола од компанијата. -Денешниот силеџиски упад од страна на ТВ-екипи на ’24 Вести’, како и ‘ТВ Нова’ во службените простории на ‘Медиа принт Македонија’ е без преседан бидејќи е без какво било одобрение од ...

⇐ DailyКурир ⇒