Во недела сите на Водно

Во недела ќе се одржи ПРВ ДО ВРВ најмасовниот планински настан во Македонија. Ова е омилениот настан на Скопјани на чија програма и годинава има трки во планинско трчање, планински велосипедизам, друмски велосипедизам, како и традиционален пикник на целта кај врвот. По завршувањето на трките е предвидена музичка програма и церемонија на прогласување на победниците. Стартовите на трките се ...

⇐ DailyМакфакс ⇒