Какви барања испорача „За заедничка Македонија“?

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ го објави Македонскиот народен документ „Избори се за Македонија“. Тие бараат избори и отфрлање на плаформата на албанските партии. „ Нашата цел ќе биде остварена. За нејзино остварување имаме предвидено прецизни чекори кои ќе почнеме да ги соопштуваме од следната недела. Ние имаме предвидено и прецизни методи и активности со кои ќе стигнеме ...

⇐ DailyФактор ⇒