Сарма

Не се многу, само 50 секунди, но тие 50 секунди практично ќе бидат рај на вашиот монитор. Девојчето со „тажна“ судбина, кому Господ (или хирургот, не сме ...
| | веќе видена

Интернетот, а особено Гугл, е виновен за сè, дури и за заборавеноста. Речиси 87 проценти од луѓето потполно се потпираат на интернетот и не се ни трудат да ги ...
| | веќе видена

next