„Трансмет“ на Кочан доби нов тендер од ЕЛЕМ

Компанијата на Сеад Кочан „Трансмет“, чии што сметки се блокирани на барање на СЈО, повторно добила тендер од ЕЛЕМ, објави Бирото за јавни набавки во четвртокот на 18 мај.Во огласот стои дека „Трансмет’ е носител на набавката во која ЕЛЕМ бара услуга од градежна механизација, односно булдожери, камиони, цистерни и дигалки, со вкупната вредност на договорот од 155 милиони денари или 2,5 милиони ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒