Пожар на заедничка тераса во Виница

Вчера попладне околу 15.20 часот во Виница. во зграда на улица „Никола Карев“, во вториот влез на вториот кат во помошната просторија која била воедно и заедничка тераса на станарите, избувнал пожар во кој изгореле предмети во сопственост на станарите од катот. Пожарот бил изгаснат од Територијалната противпожарна единица на Виница. Повредени лица нема, а причината за настанувањето и ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒