Годинашниот саем за градежништво од 28 февруари до 4 март

Годинашниот, 14. Меѓународен саем на градежништво, градежни материјали и градежна механизација ќе се одржи од 28 февруари до 4 март на Скопски саем. Во рамките на оваа престижна саемска манифестација ќе се одржи и седмиот Саем за недвижности и за инвестиции – RealExpo. На Скопски саем веќе се во тек подготвоките за Саемите за градежништво и за недвижности. – Меѓународниот сaeм на грaдeжништвo, ...

⇐ DailyРепублика ⇒