Сергеј Трифуновиќ,најпопуларниот српски глумец има проблеми со законот:„Тој ги соборува сите рекорди“

Српскиот глумец Сергеј Трифуновиќ во својата колекција имал дваесеттина прекршочни пријави,а поради една полицијата имала налог за приведување, пишуваат српските медиуми. Глумецот според бројот на сообраќајни прекршоци го надминал дури и Аца Лукас, кој на српската јавност и е познат по своите чести возења во алкохолизирана состојба. „На Трифуновиќ моментално му е најтешка пријавата за недавање ...

⇐ DailyMojaTV ⇒