Пријателот на Милорад бесен: Таткото на Сека Алексиќ умирал во беда

Таткото на српската пејачка Сека Алексиќ, починал во најголема беда, смрзнувајќи се зошто немал пари за огрев тврди неговиот пријател Синиша.„Имаше тумор, а здравјето нагло му се влоши зошто смрзнуваше. Доби запаление на бели дробови од студ зошто немаше пари да купи дрва. Имаше само два јоргана и ќебе. Последните недели не можеше ни да оди ни да јаде. Умре во беда…“, кажува пријателот на таткото ...

⇐ DailyХит Портал ⇒