Никогаш нема да заборави: Што најде Елена Ристеска во кутијата со спомени!? (фото)

Македонското девојче Елена Ристеска периодов е активна на музичко поле. По кратката прошетка во Италија, ги засука рукавите и се фрли на работа, на снимање на видео запис за песната со Хари Мата Хари. Деновиве исто така престојуваше во соседна Србија на снимање на неколку емисии. Додека Елена работи, нејзината мајка се потсети на спомените, па на полица со стари работи најде стара фотографија на ...

⇐ DailyВистина ⇒