Оригинален рецепт: Лазања со мелено месо и бешамел


Направете вкусни и меки кифли во вашата кујна кои мамат со мирисот. 1 кг. брашно 2 лажици сув квасец 500 мл. топло млеко 3 лажици кисела павлака 1 прашок за ...
| | веќе видена | слични

Рецепт за најдобрите солени крофни… 600-700 гр брашно 150 мл павлака 200 мл јогурт сол 2 јајца 1 прашок за печиво млеко по потреба масло за пржење Просејте ...
| | веќе видена | слични

Вкусно пилешко кое ќе го обожавате! 800 гр филети пилешки гради сок од лимон 2 лажици соја сос сув зачин масло 2-3 јајца 300 гр сусам 2 лажици презла брашно ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Претседателот на Државната изборна комисија, Александар Даштевски, ги објави првичните резултати од одржаните претседателски и парламентарни избори. Гордана ...
сите 256 | | | веќе видена

Ако играат чесно, ВМРО-ДПМНЕ нека го врати уставното име во првите денови. Ги имаат бројките со другите партии, вели министерот за правда, Кренар Лога. „Штом ...
сите 159 | | | веќе видена

Администрацијата на американскиот претседател Џозеф Бајден, со намера што поскоро да спречи целосна израелска офанзива во Рафах, на властите во Тел Авив им ...
сите 377 | | | веќе видена

Вчера во 13.30 часот во СВР Скопје било пријавено дека при извршување градежни работи на подрачјето на Карпош во Скопје со повреди се здобил 64-годишниот З.П. ...
сите 210 | | | веќе видена

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски замина во Огражден да ги наполни батериите, пред да започне со формирање на новата Влада. „ Оган, Огражден планина и ...
сите 96 | | | веќе видена

Директорка на канцеларијата на Европскиот совет за надворешна политика во Софија, Весела Чернева вели дека Македонија тешко ќе почне преговори со Европската ...
сите 126 | | | веќе видена

Рускиот министер за одбрана Андреј Белоусов денеска изјави дека сака да ги модернизира вооружените сили и да постигне победа во Украина со минимални жртви. ...
сите 84 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Оригинален рецепт: Лазања со мелено месо и бешамел

Од:
До кого (е-маил):
Порака: