Од гибаница никогаш доста: Направете ја највкусната за кратко време


Ќе уживате во секој залак на овој вкусен рецепт, кој е создаден како спој од најубавите торти во една. На креативноста и имагинацијата на слаткарите, навистина ...
| | веќе видена | слични

Секој може да биде одличен кувар, ако ги применува овие трикови. Многу е едноставно! Пилешкото подгответе го како за поховање, како што инаку тоа го правите. ...
| | веќе видена | слични

Кимот е здрава намирница, има многу есенцијални масла, и многу помага. Се користи за добро варење на храната и за спречување на гасови и надуваност. Малку е ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Најдоцна до 30 април на полноќ избирачите кои се болни или немоќни треба да се пријават во Општинските изборни комисии за да може да бидат посетени во своите ...
сите 455 | | | веќе видена

Денеска сум во посета на општините Гевгелија, Валандово и Неготино. Во Гевгелија имав задоволство да проследам дел од државното првенство во карате за ...
сите 362 | | | веќе видена

Никогаш и по ниту една цена нема да се откажеме од она во што веруваме и ќе се бориме сè додека не успееме тоа да стане реалност, нема да дозволиме никој да ја ...
сите 255 | | | веќе видена

Комисијата за осигурување од автомобилска одговорност во понеделник на седница треба да го разгледа извештајот од Националното биро за осигурување за ...
сите 89 | | | веќе видена

КОВАЧЕВСКИ ТВРДИ ДЕКА НЕ СЕ СПРЕМА БОЈКОТ НА ИЗБОРИТЕ Лидерот на СДСМ, Димитар Ковачевски вели дека не повикувaaт на бојкот, туку на масовно гласање за ...
сите 148 | | | веќе видена

До крајот на денот сончево со мала до умерена облачност. Попладне, особено во северозападните делови ќе има услови за локална нестабилност со краткотраен ...
сите 221 | | | веќе видена

Според информациите, Амир Абдолахјан во телефонски разговор со шефот на португалската дипломатија Пол Рангел рекол дека Иран сака да го ослободи екипажот на ...
сите 110 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Од гибаница никогаш доста: Направете ја највкусната за кратко време

Од:
До кого (е-маил):
Порака: