Гурманска пица со сланина: Толку богат италијански специјалитет не сте пробале


За многумина пицата е омилено јадење, бидејќи овозможува подготовка на вистински мали гозби од само неколку состојки без многу труд, било да се работи за ...
| | веќе видена | слични

Секој Први Мај, Денот на трудот кој е воедно неработен ден, поминува со скара, друштво, музика, излет во природа и многу забава. Сепак, она што претставува ...
| | веќе видена | слични

Еве предлог за следниот ручек: Ќофтиња и компирчиња со зачини, наредени едно до друго во тепсија, печени во рерна. 300 гр мелено месо млади компирчиња кора од ...
| | веќе видена | слични

Ако сакате вашето месо секогаш да е сочно, ароматично и вкусно, без разлика дали се работи за телешко, пилешко, свинско месо, има нешто што заменува и маргарин ...
| | веќе видена | слични

Доколку немате идеја што да готвите денес, ова е нашиот предлог. Топла чорба и свежа салата… Па има ли повкусно и поздраво нешто… Потребни состојки: 1 лажица ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

По вчерашниот прв круг од седмите претседателски избори, Киро Глигоров остана единствениот претседател избран во прв круг, од осамостојувањето до денес. На ...
сите 416 | | | веќе видена

Кандидатите за претседатели на Македонија, Гордана Силјановска Давкова и Стево Пендаровски, вечерва ќе имаат предизборно соочување. Со почеток во 21:15 часот ...
сите 302 | | | веќе видена

Жалам што во Димитар Ковачевски дури и неговото семејство нема доверба, а ја очекува довербата од граѓаните. Не знам кој е одговорен од луѓето кои ги ...
сите 287 | | | веќе видена

Првиот круг на претседателските избори заврши со над 180 илјади гласови разлика помеѓу Силјановска Давкова и Пендаровски. Разликата е поголема од бројот на ...
сите 260 | | | веќе видена

Кандидатот за претседател на ГРОМ и актуелен градоначалник на скопската општина Карпош, Стевчо Јакимовски, на вчерашниот прв круг од претседателските избори ...
сите 51 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Гурманска пица со сланина: Толку богат италијански специјалитет не сте пробале

Од:
До кого (е-маил):
Порака: