Новиот хибриден часовник на Samsung ќе биде Gear Sport

Како што веќе откривме дека Samsung подготвува хибриден часовник кој ќе биде комбинација на смарт часовникот Galaxy Gear и фитнес тракерот Gear Fit. Сега откриваме дека неговото име ќе биде Samsung Gear Sport со тоа што неговата официјална промоција ќе се случи најверојатно за време на IFA настанот во Берлин на крајот на месецов, но доколку не е подготвен навреме може и да дојде подоцна ...

⇐ DailyТелефони ⇒