Гутереш побара нов пристап за спречување на војните

Новиот генерален секретар на ОН, Антонио Гутереш денеска повика на целосно нов пристап во спречувањето на војните, пренесоа француските медиуми. Новиот генерален секретар на ОН, Антонио Гутереш денеска повика на целосно нов пристап во спречувањето на војните, пренесоа француските медиуми. Гутереш повикот го упати во својот прв говор пред Советот за безбедност на ОН, што го ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒