Билјанини Извори

  во

  Охрид мора да е убав, да функционира. Охрид не смее да биде заборавен, ниту запоставен. Разубавувањето на делот околу Охридското Езеро е наш приоритет. ...
  сите 45 | | | веќе видена

  ЈП Билјанини Извори продолжува со планот за техничко осовремување и поддршка на техничкиот персонал при претпријатието кој е задолжен за одржување на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Кандидатот за градоначалник на Охрид од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, д-р Митре Милошевски најавува значително подобрување на спортските содржини во градот покрај ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Иницијатива Охрид конечно да добие соодветен Центар за развој на водените спортови, а за да се поттикнат младите да спортуваат, обновување на веќе постоечките ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Охрид, 12. април 2019 (ИНПРЕС) – Основниот услов за спроведување на активности од областа на спортот, физичкото воспитување и рекреацијата во Охрид е ...
  сите 30 | | | веќе видена