Жените од општина Сарај апелираат за почести полициски патроли

Честите инциденти што се случуваат во општина Сарај, каде за само една недела има две жртви, ги натера жените од оваа општина да излезат со апел до надлежните органи да преземаат мерки и да ги засилат патролите во оваа општина за да се спречат крвавите инциденти меѓу младите. Пред два дена 17 годишно момче смртно беше избодено со нож од негов врсник по една балнална расправија, а неговиот брат е ...

⇐ DailyЛибертас ⇒