Јавниот линч на актерот Владо Јовановски не престанува

Членовите и симпатизери на СДСМ јавно го линчуваат актерот Владо Јовановски, поради искажан став. Додека се врши линч врз него, се молчи за провокативните ставови на нивните истомисленици. Причина за нападот врз угледниот и познат македонски актер е Членовите и симпатизери на СДСМ јавно го линчуваат актерот Владо Јовановски, поради искажан став. Додека ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒