Иванов - Иваниќ: Има солидна основа за интензивна економска соработка меѓу Македонија и БиХ

Политичките односи меѓу Македонија и Босна и Херцеговина се одлични, но недостига поинтензивна економска соработка на која мора да се работи во следниот период, оценија македонскиот претседател Ѓорге Иванов и претседавачот со Претседателството на Босна и Херцеговина Младен Иваниќ кои денеска се обратија на бизнис-форумот во Скопје. Двајцата посочија дека постои солидна основа за интензивирање на ...

⇐ DailyУтрински ⇒