Дарко Багески учесник на Guitar Art Festival во Белград

Дарко Багески во среда, 22 март, ќе има солистички концерт на Guitar Art Festival во големата сала на Домот на млади во Белград... Се работи за еден од десетте најголеми и престжини фестивали за гитара во светот, на кој Багески ќе има уште еден концерт – на 24 март кога на истата локација ќе настапи со пет гитаристи од републики на поранешна Југославија. Тие се избрани во проектот „Гитарски ...

⇐ DailyCooltura ⇒