„Молотов коктел“ фрлен во кафуле во Тетово

Шише со запалива течност било фрлено во кафулето „Баркод“ вчера утрото во Тетово. Полицијата информира дека Р.М. (40) пријавил оти утрото околу 4 часот двајца непознати напаѓачи му го запалиле кафулето на крстосницата од улиците ЈНА и Јане Сандански. Во моментот кафулето било затворено. Истрагата утврдила дека потпалувачите првин го скршиле стаклото од излогот и преку отворот фрлиле едно ...

⇐ DailyДневник ⇒