Расправа по ребалансот на Буџетот прдолжува утре

Вкупните приходи во првите шест месеци се 86,4 милијарди денари што е 46 отсто во однос на планираното, а расходите се 94,6 милијарди денари. Расправата по Ребалансот на Буџетот за 2017 година во матичната Комисија за финансирање и буџет попладнево беше прекината, а продолжението е закажано за утре во 11:00 часот. Министерот за финансии Драган Тевдовски во своето образложение рече ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒