Првата епизода од најновата сезона на Game of Thrones достапна преку мобилен телефон само со услугата HBO GO на Вип

По светската премиера на мега-популарната серија Game of Thrones, Вип со големо задоволство ги известува пасионираните гледачи на оваа серија, дека првата епизода од најновата сезона можат да ја проследат каде и да се во Македонија и тоа на својот мобилен телефон или лаптоп користејќи ја услугата HBO GO. За потсетување, услугата HBO GO е достапна со пакетот HBO Premium кој ги вклучува и ...

⇐ DailyФактор ⇒