Сека се огласи по трагедијата - пејачката скршена го објави ова

Сека Алексиќ, српската пејачка доживеа огромна трагедија на Бадник кога почина нејзиниот татко. Пејачката неколку дена по смртта се огласи и им се извини на фановите што ќе ги откаже сите настапи, барајќи да ја разберат низ што поминува. - Поради семејната трагедија не сум во состојба да пејам, зма, ,е разбирате и благодарна сум ви за тоа, напиша таа.

⇐ DailyПрес 24 ⇒