(ВИДЕО) Преслатко: Вака Новак готви со синот Стефан

Малечкиот Стефан морале да го качат на скали за да може да дојде до ринглите и да готви. Новак се обидел да го измеша јадењето, но неговиот син не му дозволил Јелена Ѓоковиќ (30) на Инстаграм се пофалила со снимка на која Новак (29) и малечкиот Стефн (2) заедно готват. „Тато не посети пред патувањето во Австралија за да види кој станал ’шеф’ (готвач). Дома е најубаво“ напишала Јелена под видеото. ...

⇐ DailyMojaTV ⇒