(ФОТО) Должен како Грција:Најсекси „деденцето“ во големи проблеми!

Иако тој во своите снимки и понатаму безгрижно танцува и позира, во стврноста го мчат некои работи, како фактот дека му ја заплениле јахтата како и неколку недвижнини. Го нарекуваат најсекси „деденце“ на светот, но изгледот моментално неможе да му помогне на 50 годишниот Италијанец Џанлука Ваки, кој скоро секој ден се фали со своето богатство на Инстаграм, каде го следат дури 11 милиони луѓе. ...

⇐ DailyMojaTV ⇒