Гурмански ручек за половина час: Свински котлети запечени во рерна


Брз и едноставен десерт… 1 шолја путер 2 шолји шеќер 4 јајца 1,5 лажичка екстракт од ванила 2 шолји брашно 3 лажички прашок за печиво 1/2 шојла какао 4 шолји ...
| | веќе видена | слични

Рецептот за тестото побарајте го ТУКА . Имајте предвид дека можете да направите и само едно тесто и да му ставите фил. Овојпат ние направивме само едно топче ...
| | веќе видена | слични

Овој врвен десерт се прави многу брзо, а веруваме дека ќе ве освои и вас и вашето семејство. Состојки: - 200 грама шеќер; - 300 грама брашно; - 180 грама ...
| | веќе видена | слични

Пицата е секогаш практично и вкусно јадење на кое ретко можеме да одолееме. Тоа е одлично решение ако немаме многу време за готвење, непланирано нѝ дојдат ...
| | веќе видена | слични

120 мл масло 220 мл вода 150-170 г брашно 4 јајца За фил 3 кесички пудинг 1-2 шлаг крем 1. Најпрво сварете ги трите пудинзи во 700 мл млеко и шеќер околу ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Членка на НАТО не смее да си дозволи да остане без врховен командат, тоа го кажува и меѓународната заедница, очекувам цензусот од 40 отсто за претседателските ...
сите 427 | | | веќе видена

По парламентарните избори и извесната победа на ВМРО-ДПМНЕ и формирањето на влада предводена од ВМРО-ДПМНЕ, ние ќе помагаме многу во општина Гевгелија. Знаете ...
сите 345 | | | веќе видена

„Вечерва сакам од тука, од Кочани, заеднички на сите „добронамерници“ кои се обидуваат да нѐ заплашат и да нѐ раскараат, да им испратиме една силна порака: ...
сите 340 | | | веќе видена

На помалку од една недела од двојните избори на 8 мај, кандидатите за претседател на државата, партиите и коалициите имаат уште четири дена за претставување на ...
сите 179 | | | веќе видена

Социјалистичката партија на Македонија укажува дека гласањето на 8 мај е пресудно за иднината на државата и народот во Македонија. Народот е обединет и после 7 ...
сите 98 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Гурмански ручек за половина час: Свински котлети запечени во рерна

Од:
До кого (е-маил):
Порака: