Трамп им објави војна на критичките медиуми

Прес-конференцијата на Доналд Трамп беше јасна објава на војна на критичките медиуми, смета Инес Пол. Избраниот претседател избегна и игнорираше многу клучни прашања за неговата администрација Колку што е позаплеткана ситуацијата, толку е поважно да се направи чекор назад и да не се загуби она најважното од видикот. Во средата, избраниот претседател Доналд Трамп ја одржа првата прес-конференција ...

⇐ DailyDW ⇒