Барокот на зградата на МНР почна да се одлепува ФОТО

Новиот барок на зградата на МНР почна да се одлепува. Изградбата на новата зграда на македонската дипломатија која е дел од проектот „Скопје 2014“ чинеше над 13 милиони евра.

⇐ DailyПлус Инфо ⇒