Снегот предизвика проблеми и во Тетово

Главните улици низ Тетово се исчистени, но не е така и во периферијата. Ниските температури го замрзнаа Тетово, а граѓаните едвај се движат. Вина бараат кај локалните власти, но и кај трговците кои не чистат пред своите објекти. ТВ НОВА ги анктираше граѓаните на Тетово како се справуваат со снегот. Боби Јанковски

⇐ DailyТВ Нова ⇒