Родителите на децата со пречки во развој чекаат чудо од политичарите

Девојчето имаше две години кога почина син ми, односно татко и, а кога наполни осум години, мајка и го остави, се омажи. Ми го оставија јас да се грижам за него. Има правено седум операции на колк. И сега од колкот и р ’ бетот и се искриви. Сега не може и да седи, порано барем можеше да седи. Помош немам од никаде, пензија има од татко и, инвалидска, минимална, а трошоци знаете.. пелени, ...

⇐ DailyПлус Инфо ⇒