Пискотници се слушаат од Галичник до Телма: Уредникот Кировски не може да се помири со победата на ВМРО-ДПМНЕ

Досега неброено многу пати Телма служела како мегафон на опозицијата и често била предводник на ергелата гласила на СДСМ/Сорос, но Кировски упорно се убедува себеси дека е независен новинар, иако тоа многу тешко му оди од рака. Така е и овојпат. Во неговиот најнов статус на фејсбук, капетанот на Телма, Кировски, уште еднаш со огромно задоволство ги одработува парите кои ги зема од УСАИД и Сорос и ...

⇐ DailyКурир ⇒