„Пингвински од“ по замрзнатите тротоари – над 200 Македонци со скршеници

Само пингвински од може да не спаси од скршеници. При движење по замрзнатите улици и тротоари телото треба да ни биде поднаведнато нанапред Само пингвински од може да не спаси од скршеници. При движење по замрзнатите улици и тротоари телото треба да ни биде поднаведнато нанапред, а нозете подраширени, советуваат ортопедите. Само на овој начин може да се ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒