Нема да седиме со наведнати глави!

2016 беше чуна година, тешка, напорна, но истовремено и полна со надеж, живот, хуманост… Година на избори, каде одлучувавме за многу повеќе од само еден парламентарен состав. Одлучивме дека нема повеќе да бидеме тивки. Одлучивме дека доста е од режим и покорност! Година на единство. Бевме сплотени заедно, шарени и неуморни. Улиците ни беа вториот дом, не бидејќи сакавме, туку моравме. Станавме ...

⇐ DailyРепортер ⇒